[email protected]  ·   +18885740580 (Salg)  ·  Salgschat
Nikrans

Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L

Image Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L
Image Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L
Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L image 1 Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L image 2 Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L image 3 Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L image 4 Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L image 5 Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L image 6 Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L image 7 Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L image 8
Last ned informasjonsblad Last ned brukerveiledning
Mobiloperatører:
Telenor Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L Telia Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L Chilimobil Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L Lycamobile Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L MyCall Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L ice Signalforsterker for båter for GSM-samtaler og mobilt internett NS-GDW-L

Dekningsområde: 2000 m²

3 Band GSM 3G
kr12,125
På lager

Trenger du hjelp?

  • NS-GDW-L-Signalforsterker for båter,
  • ekstern båtantennel + 10m kabel,
  • Innvendigantenne + 5m kabel,
  • AC/DC strømforsyning,
  • 12V strømadapter.
Innendørs kabel:
Utendørs kabel:
Beskyttelse mot lynnedslag:
Leveringstid: 3-7 arbeidsdager Norway
GRATIS
Totalt: kr12,125
Sikker betaling No registration required
NS-GDW-L-Boats
kr12,125

5-trinnskontroll før levering

Vi har fokus på kvalitet! Ekspertene våre tester boosteren nøye før forsendelse for å unngå feil.

30 DAGERS returrett

Vi setter pris på våre kunder og bryr oss om deres opplevelser ved å samarbeide med oss! Vi operer med returrett på 30 dager fra den dagen da varen ble kjøpt.

3 ÅRS garanti og service

Dersom du opplever noen utfordringer, skal vi ordne opp det! Du får gratis reparasjon av forsterkeren og dens tilbehør i tillegg til tre års garanti fra den dagen du har kjøp forsterkeren.

Oversikt

Bestill forsterkeren for båter NS-GDW-L for å forbedre samtaler og 3G, 4G / LTE mobilt internett i en båt eller yacht. Bredt utvalg av forsterkere til fornuftige priser!

NS-GDW-L-for båter er en trebånd mobiltelefon forsterker som gir stabilt arbeid med GSM taleforbindelse og mobilt 3G-båtinternett på området opp til 3000 m² (32000 ft²) for et ubegrenset antall brukere. Fosterkeren kan brukes i alle typer store båter og yachter med flere dekk og nivåer. Denne båtforsterkeren en alternerende utendørsantenne som lar den motta signal i 360 grader fra leverandørers antenner i en avstand på opptil 40 km fra kysten. Standard marine fosterker-sett inkluderer en inne-antenne, men om nødvendig kan du koble opptil 4 inne-antenner, noe som vil være en god ide for båter med flere rom og dekk.

Triband båt repeater fungerer på GSM 900MHz, DCS 1800MHz og 3G 2100MHz frekvensbånd samtidig, som er en standardfrekvens ikke bare for europeiske mobilleverandører, men også for afrikanske og asiatiske. Denne triband marine repeateren er en universell modell som er i stand til å forbedre kvaliteten på telefonsamtaler ved 900- og 1800MHz-bånd, 3G-mobilt Internett på 2100 og 900MHz-bånd og LTE 4G Internet på 1800MHz-bånd under forutsetning av at mobiloperatøren din støtter navngitte mobilstandarder på disse frekvensene.

Nikrans NS-GDW-L-for båter har funksjoner som:

  • Automatisk nivåkontroll, ansvarlig for å kontrollere repeaterforsterkningen avhengig av et innkommende signalnivå.
  • Automatic Styrkekontroll, passer for intelligent justering av inngangssignalet i henhold til signalets fluktuasjonsnivå.
  • Manuell Styrkekontroll, er perfekt for brukere som ønsker å justere forsterkerforsterkning manuelt, basert på individuelle signalmottaksforhold.
  • Avstengingsfunksjon for å unngå at forsterkeren går i stykker på grunn av feil installasjon eller for mye innkommende signal.
  • 12V og 220V strømforsyning samtidig leveres med boosterkit for enkelhets skyld.

Sikkerhet og kvalitet på båtrepeateren er i tråd med de internasjonale CE- og RoHS-sertifikatene. Påliteligheten til produktet bekreftes også av en 3-års garanti. Bestill stambåtutstyret hos oss så får du pålitelig internett på telefonen!

If you have any questions, please don't hesitate to contact us in chat

Spesifikasjoner

Dekning: 2000 m²
Opplinkfrekvens: 880-915MHz, 1710-1785MHz, 1920-1980
Inngangsfrekvens: 925-960MHz, 1805-1880MHz, 2110-2170
Opplinkvinning: 70 dB
Nedlinkvinning: 75 dB
Utgangseffekt: 23 dBm
Fungerer i temperaturer på °C: -25/+55 °C
IP-Code: IP40
Fuktighet: 5 - 95%
Størrelse (mm): 250×250×52
Forsterkerens vekt: 3.5 kg
Energiforbruk: 0.007 kW/h
Strømforsyning: AC 90~264V, DC9V/3A, 27W
Utgivelsesår: 2023
Last ned informasjonsblad Last ned brukerveiledning

Dette båtforsterkersettet har alt du trenger for rask og enkel installasjon - i og utenfor omnidireksjons antenner, kabler, en forsterkerenhet med strømforsyning og monteringsbraketter for båter. Du kan fikse det uten tekniske ferdigheter og trenger ikke hjelp fra spesialister. Signalet vil bli forsterket betraktelig i løpet av 5-7 sekunder etter innkobling.

Nikrans NS-GDW-L-for båter oppfyller alle de internasjonale sikkerhetsstandardene og er ikke helsefarlig.

Denne enheten er definitivt en perfekt løsning for å øke talekommunikasjonen og mobilt internett på en stor båt. For å få signalet, bør antennene og kablene fikses og kobles til forsterkeren. Signalet vil bli forbedret bare om noen få sekunder!

Vårt profesjonelle supportteam er alltid klare til å svare på alle spørsmålene dine.

Kunde anmeldelser

Legg igjen en anmeldelse

Ingen anmeldelser ennå.

Søk etter leverandører

Telenor Telia Chilimobil Lycamobile ice MyCall

Har du problemer med mobildekningen?
Vi fikser det for deg!
Komfortabel og stabil mobildekning er bare noen få klikk unna. Informer oss om problemet og få profesjonell hjelp

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med våre kvalifiserte ledere, og du vil glemme nettverksproblemer en gang for alle!

[email protected],    +18885740580 (Salg),    Salgschat

×
Vi har forberedt en kr130 gave for deg!

Vi har forberedt en kr130 gave for deg!

Skriv inn din e-post og finn ut detaljer om kampanjen!

×

Fyll vennligst inn din emailadresse for å kunne motta direkte nedlastningslink.

Søk etter modellnavn