[email protected]  ·   +18885740580 (Salg)  ·  Salgschat

Fraktbetingelser

Som leder innen salg av mobilrepeatere over hele verden, har MyAmplifiers.no utviklet et effektivt system for forsending og levering. Vårt selskap jobber med klienter i alle land, noe som betyr levering av mobilrepeatere til de fjerneste strøk i verden.

Vi sender alle mobilrepeatere fra Hong Kong. På grunn av dets beliggenhet, tillater Hong Kong forsendelse av varer til fordelaktig pris, og du betaler mindre.

Vi samarbeider med verdenskjente logistikkselskaper, som DHL, FedEx og EMS. For hver bestilling bestemmer administrasjonen hvilken fraktmetode som skal benyttes basert på destinasjonslandet og pakkens vekt. Når pakken sendes vil du få en e-post med et personlig sporingsnummer som du kan bruke til å spore pakken.

Standardfrakt tar omtrent 5–7 virkedager, men betingelsene kan variere ut i fra land og det lokale tollvesenet. Ved forsinkelser varsler vi vanligvis kundene individuelt om situasjonen.

MyAmplifiers.no har også en “hjelper”, som lar deg søke etter en mobilrepeatermodell som er egnet for ditt land. Systemet hjelper deg å finne mobilrepeateren som fungerer med standardfrekvensen i ditt land, og dermed sparer du tid.

I over 10 år har MyAmplifiers.no vært den ledende forhandleren av mobilrepeatermodeller. Selskapet vårt er stolt av å kunne tilby et stort utvalg av enheter som varierer i henhold til bruksområde.

Hvis du ennå ikke kan finne mobilrepeateren som helt passer til dine behov, kan du gjerne spørre vårt støtteteam.

Leveringsbetingelser

I tilfelle vi har spørsmål angående forsendelsesadressen, sender vi deg en e-post hvor vi ber om adressebekreftelse og behandler bestillingen din først etter at dine oppdaterte forsendelsesanvisninger er mottatt. Alle produkter sendes direkte fra produsenten i Hong Kong.

Dessverre kan vi ikke kontrollere tolltjenester, så hvis du får problemer, ta kontakt med oss umiddelbart før du betaler noen tollavgifter. Hvis du ikke kontaktet oss, men betalte avgiften, tar vi ikke ansvar for disse kostnadene.

Har du problemer med mobildekningen?
Vi fikser det for deg!
Komfortabel og stabil mobildekning er bare noen få klikk unna. Informer oss om problemet og få profesjonell hjelp

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med våre kvalifiserte ledere, og du vil glemme nettverksproblemer en gang for alle!

[email protected],    +18885740580 (Salg),    Salgschat

Søk etter modellnavn