[email protected]  ·   +18885740580 (Salg)  ·  Salgschat

Returrett

MyAmplifiers.com bryr seg virkelig om kundene sine. Selskapet garanterer retur av bestilte varer og full refusjon dersom det er ønskelig. Videre sørger selskapet for at bestilte varer kan returneres eller byttes dersom det er ønskelig i samsvar med retningslinjene våre.

Husk at hver selger har ulike retningslinjer i forhold til returrett. Finn ut hva selgerens policy er før du kjøper. Merk at disse retningslinjene kan endres under kampanjer og for varer som er solgt.

Vær oppmerksom på at du får lov til å returnere varer bare hvis du oppfyller følgende vilkår:

I tilfelle varen du mottok ble skadet eller mangler noe, vil du motta en erstatning. Etter at vi har mottatt den skadede varen tilbake, sender vi erstatningen gratis til deg så snart den er tilgjengelig.

Vi gir produktene våre 3 års garanti *. Behandlingstid er på 2-3 uker.

Viktig! Vi ber deg om å sjekke tilstand på levert utstyr, hele settet og manuell til nødvendig utstyr innen en uke etter at produktet er levert. Hvis du finner noe feil ved leveringen eller skader på utstyret, er du velkommen til å kontakte vår kundesupport for å endre utstyret eller finne en annen løsning på problemet.

Dersom kunden tar kontakt med kundestøttetjenesten angående manglende deler av bestillingen eller utvendige skader i perioden mer enn 2 uker, har klientsupporttjenesten rett til å nekte gratis endring av utstyret eller deler av det. En slik betingelse er gyldig i tilfelle det oppstod tvil om at produktet ble skadet (eller deler av settet gikk tapt) etter at kunden hadde godkjent ordren.

* Vær oppmerksom på at 3-års garantien er brukt siden 1. mars 2018. Alle signalforsterker som er kjøpt før 1. mars 2018 er dekket av en 2-års garanti.

Har du problemer med mobildekningen?
Vi fikser det for deg!
Komfortabel og stabil mobildekning er bare noen få klikk unna. Informer oss om problemet og få profesjonell hjelp

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med våre kvalifiserte ledere, og du vil glemme nettverksproblemer en gang for alle!

[email protected],    +18885740580 (Salg),    Salgschat

Søk etter modellnavn