[email protected]  ·   +18885740580 (Salg)  ·  Salgschat

Om oss

Myamplifiers.no er et profesjonelt team av tekniske spesialister, utviklere og markedsanalytikere. Selskapet har distribuert mobiltelefonrepeatere i over et tiår, og er stolte av å være den første leverandøren av AnyTone og Nikrans repeatere innen EU, USA, Asia og Afrika. Vi tilbyr et omfattende utvalg av mobile forsterkere som garanterer deg stabile tilkoblinger og komfortabel kommunikasjon når du trenger det. Takket være et utmerket rykte, ekspertise innen mobiltelefonforsterker, en innovativ tilnærming og vår kundeorienterte tjeneste, får Myamplifiers.no raskt popularitet. Hvert medlem av teamet vårt mestrer inn og ut på mobile teknologier.

Det er over 10 år siden Myamplifiers.no ble ledende på det europeiske markedet for mobile forsterkere. Myamplifiers.no popularitet er et følge av:

Fornuftig pris

Vår største fordel er rimelige og rimelige priser, som vi kan tilby på grunn av en godt organisert kjede av lagre. Ingen ønsker å betale mer enn nødvendig, og vi vil gi deg verdi for pengene.

Kundeorientert tjeneste

Du er velkommen til å stille spørsmål 24 timer i døgnet. I motsetning til de fleste selskaper hjelper vi deg når du trenger det. Vi vil gjerne gi deg detaljerte forklaringer og instruksjoner. Vi ønsker fornuftige kunder mens vi samarbeider.

Førsteklasses kvalitet

Hver av våre mobile forsterkere er laget av kvalitative materialer som samsvarer med verdens anerkjente standarder for ROHS, CE, UL og andre. I tillegg gir vi ett års garanti for alle enheter, og vi garanterer at du vil få kvalifisert assistanse.

Stort utvalg av mobiltelefonforsterkere

Hver person har individuelle behov og preferanser når det gjelder mobilkommunikasjon. Derfor tilbyr vi en komplett serie med mobile forsterkere for små private hus, alle typer kjøretøyer, store kontorbygg, handlingssentere osv. Videre tar vi hensyn til de forskjellige frekvensområdene i forskjellige land.

Vårt firma deltar også i internasjonale veldedige prosjekter. Den siste var sommeren 2014 da vi leverte mobilt repeater utstyr til et nybygde ebolasykehus i Guinea.

Har du problemer med mobildekningen?
Vi fikser det for deg!
Komfortabel og stabil mobildekning er bare noen få klikk unna. Informer oss om problemet og få profesjonell hjelp

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med våre kvalifiserte ledere, og du vil glemme nettverksproblemer en gang for alle!

[email protected],    +18885740580 (Salg),    Salgschat

Søk etter modellnavn