[email protected]  ·   +18885740580 (Salg)  ·  Salgschat

Kjøperveiledning til Nikrans Mobile Signalforster

  1. Arbeidsprinsipp
  2. Signaltyper
  3. Overholdelse av forsterkere og leverandørens frekvenser
  4. Dekningsområdet
  5. Krav om signalstyrke
  6. Forsterkere og deres egenskaper
  7. Utvendige antenner
  8. Innvendige antenner
  9. Kabler og deres egenskaper
  10. Automatisert søk

Å søke etter en signalforsterker krever fra deg litt kunnskap om signaltype, dekning og andre tekniske data. Denne siden vil hjelpe deg å forstå alt om mobile forsterkere og å finne en passende modell. Eller du kan ganske enkelt Kontakt med våre tekniske spesialister direkte for å få svar på alle spørsmålene dine.


1. Arbeidsprinsipp

En mobiltelefon signalforsterker opprettes for å forsterke et mobilsignal. Utstyret inkluderer vanligvis en forsterker med strømforsyning, innendørs og utendørs antenner, kabler og monteringsbraketter. Den utendørs antennen henter innkommende signal fra basestasjonen til din mobiloperatør, forsterkeren forsterker det mottatte signalet og innendørsantennen sprer det i bygningen. Som et resultat blir innkommende og utgående signaler fra mobiltelefonen din sterke, og du får stabil mobilkommunikasjon. Enheten anbefales til private hus, kontorer, arbeidsplasser med mangelfull innesignal. 


2. Signaltyper

For å velge en passende forsterker, må du vite hvilken type signal du trenger å forbedre.

For å være sikker på hva du skal velge, kan du kontakte våre tekniske spesialister som vil gi deg en ordentlig konsultasjon.


3. Overholdelse av forsterkere og leverandørens frekvenser

Overføring av mobilsignaler innebærer at operatøren din bruker visse radiofrekvenser. Så hvis du velger en mobiltelefonforsterker, bør du finne en modell som støtter frekvensen til leverandøren din. Derfor er det viktig å vite hvilke frekvenser det lokale nettverket ditt opererer med. Vi har løst dette dilemmaet for deg ved å opprette automatisk søkeskjema med frekvensene til din mobiloperatør. Ved å bruke den vil du finne en passende forsterkermodell ved å følge bare tre trinn.


4. Dekningsområde

Dekningsområdet viser omtrentlig størrelse på området der du vil forbedre signal. Det er målt i kvadratmeter eller meter. Regn ut dekningsområdet ditt for å finne en passende mobilforsterker.

Merk at produsenten indikerer dekningsområdet under ideelle mottaksforhold av signalet, noe som innebærer utmerket signal utendørs, ingen hindringer, veldig tynne innvendige vegger eller deres fravær osv. I praksis er de fleste situasjoner definitivt ikke ideelle. Derfor anbefaler vi alltid våre kunder å velge en kraftigere modell med større dekningskapasitet for å kompensere alle mulige hindringer.

Hvis du føler deg usikker på forsterkerpakken du trenger for dekningsområdet ditt, kontakt tekniske spesialister for å få profesjonell assistanse.


5. Krav til signalstyrke

For effektiv signalforbedring er det viktig å velge forsterker-systemet basert på signalstyrke. Bruk mobiltelefonen din i vanlig eller ingeniørmodus (felttestmodus), sjekk signalstyrken utenfor bygningen. Hvis du ser minst 2-3 barer (ca. -90dB eller nærmere 0), vil forsterkeren kunne fange opp og forsterke dette signalet. Hvis signalnivået ditt er lavere, er det meget mulig at du ganske enkelt trenger en kraftigere modell. For å finne den beste løsningen for din situasjon, kontakt supportteamet vårt.


6. Forsterker og deres egenskaper

Hver forsterkermodell har sitt effektnivå målt i dB. Mål på desibel indikerer hvor kraftig forsterkeren er. For små områder på rundt 150 m² er en 10dB-forsterker tilstrekkelig, mens for steder på rundt 500-700 m², trenger du en kraftigere modell med 15dB gevinst. Jo høyere gevinst er, jo bedre signalforsterkning vil du få. Sjekk med våre eksperter hvilken forsterkermodell som passer best for dine behov.


7. Utvendige antenner

Hver mobiltelefonforsterker leveres i et komplett sett med utvendig antenne allerede inkludert. Men i tilfelle du ønsker å endre den, legg merke til hvilken antennetype vi tilbyr og deres forskjeller:


8. Innendørsantenner

Bestiller du en forster får du en innendørsantenne som best av alt passer den valgte modellen. Imidlertid, hvis bygningen har flere etasjer og ikke-standardform, kan det hende du trenger en ekstra innendørsantenne. MyAmplifiers tilbyr følgende antenner for intern bruk:

Du kan velge mellom tilgjengelige antenner på Tilbehør -siden, eller Kontakt oss for å forstå hvilken som vil være best for din situasjon.


9. Kabler og deres egenskaper

Koaksialkabler er nødvendige for å koble forsterkeren til antenner. Antennelengden og -typen avhenger av en modell. Hver forsterker leveres med kabler, og du trenger ikke kjøpe dem separat. Kontroller spesifikasjonene for den valgte enheten for å se detaljer.

Forkort kabellengden hvis mulig, for å redusere signaltapet. Forsøk også å ikke bruke ekstra kabling; Ellers risikerer du å redusere kvaliteten på signaloverføring, noe som vil påvirke mobilforbindelsen.

Vi bruker kun koaksialkabler med lite tap som er forskjellige i støttede frekvensområder. Det komplette sortimentet er tilgjengelig på Tilbehør -siden.


10. Automatisert søk

Vi vet hvor mange parametere som trengs for å velge en passende forsterkermodell, så vi har gjort jobben for deg slik at du kan spare din tid - bruk Søk -skjema som bare hjelper deg å finne den beste forsterkeren etter dine behov i tre trinn. Hvis du har spørsmål eller forslag, kontakt oss nå!

Har du problemer med mobildekningen?
Vi fikser det for deg!
Komfortabel og stabil mobildekning er bare noen få klikk unna. Informer oss om problemet og få profesjonell hjelp

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med våre kvalifiserte ledere, og du vil glemme nettverksproblemer en gang for alle!

[email protected],    +18885740580 (Salg),    Salgschat

Søk etter modellnavn