[email protected]  ·   +18885740580 (Salg)  ·  Salgschat

Hvordan Det Virker

Mobile kommunikasjons-systemer har gjort ting svært lettvint i hverdagen. Vi kan ringe venner, familie og forretningskontakter mens vi er borte fra hjemmet eller kontoret. Mobiltelefoner er spesielt hendige dersom vi skulle ende opp i en krisesituasjon. I et nødstilfelle kan en telefonsamtale redde et liv.

Dessverre er det fortsatt områder hvor folk kan oppleve å «miste dekningen». Som oftest er disse områdene enten for langt fra nærmeste basestasjon for mobilsignaler, eller plassert under bakken. Eksempler på dette er:

For å beholde disse signalene sterke nok for vårt bruk av mobiltelefoner, ble mobil signal forsterkeren utviklet. Det er et spesielt apparat designet for å forsterke signalet som kommer fra en basestasjon til en telefon, og visa versa. Med andre ord, den genererer en «kopi» av signalet å sender dette til en mobiltelefon. Avstanden fra en basestasjon til en forsterker burde være mindre en 35 km.

En standard mobil forsterker består av:

Cell phone amplifier improve your cell phone signal
  1. - Utendørs antenne (inkludert standard koaksialkabel)
  2. - Innendørs omni-antenne
  3. - Koaksialkabel for innendørs antenne (valgfritt)
  4. - Strømforsyning (DC 10V)
  5. - Mobil forsterker

Antennen montert utendørs fanger opp et svakt signal fra basestasjonen å sender det til mobil forsterkeren via en koaksialkabel.

See Cell phone amplifier

Alle våre mobil signal forsterkere virker i full duplex: de mottar ikke bare det svake signalet fra basestasjonen å sender det til mobiltelefoner etter det er blitt forsterket, de mottar også signaler fra mobiltelefoner, forsterker de, å sender de så tilbake til basestasjonen.

Monteringen av mobile signal forsterkere kan gjøres manuelt. Noen mindre kunnskaper er dog nødvendig. Vær vennlig å følg innstruksjonene i manualen forsiktig for en trygg og korrekt montering av forsterkeren. Legg merke til at for en effektiv signal forsterkning bør utendørs antennen monteres i et område signalmottaket er sterkt og stabilt nok – helst 2-3 streker på telefonskjermen.

Den innstallerte mobil forsterkeren vil la deg beholde samtalene dine selv i områder hvor du tidligere mistet mobildekningen.

Forskjelligen mellom de forskjellige forsterkerene ligger i dekningen og kapasiteten.

Vennligst legg merke til at dekningen kan variere avhengig av monteringssted og dekningen. Dekningen kan utvides ved å montere flere forsterkere på forskjellige steder i en bygning. Kapasiteten påvirker antallet mobiltelefoner som kan brukes samtidig. Antallet varierer fra 5 til over 100.

Har du problemer med mobildekningen?
Vi fikser det for deg!
Komfortabel og stabil mobildekning er bare noen få klikk unna. Informer oss om problemet og få profesjonell hjelp

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med våre kvalifiserte ledere, og du vil glemme nettverksproblemer en gang for alle!

[email protected],    +18885740580 (Salg),    Salgschat

Søk etter modellnavn