[email protected]  ·   +18885740580 (Salg)  ·  Salgschat
Nikrans

Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme

Image Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme Rabatt
Image Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme
Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 1 Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 2 Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 3 Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 4 Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 5 Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 6 Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 7 Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 8 Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 9 Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme image 10
Last ned informasjonsblad Last ned brukerveiledning
Mobiloperatører:
Telenor Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme Telia Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme Chilimobil Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme Lycamobile Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme ice Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme MyCall Dobbeltbånd LCD-500GD mobiltelefon for hjemme

Dekningsområde: 500 m²

2 Band GSM 3G 4G
kr6,555 kr5,240 Spare: kr1,315
På lager

Trenger du hjelp?

 • Nikrans LCD500 GD,
 • innvendig piskantenne
 • innvendig takantenne + 5m kabel,
 • utendørs antenne + 20m kabel,
 • strømforsyning,
 • bruksanvisning
Innendørs kabel:
Utendørs kabel:
Beskyttelse mot lynnedslag:
Leveringstid: 3-7 arbeidsdager Norway
GRATIS
Totalt: kr5,240
Sikker betaling No registration required
LCD-500GD
kr6,555 kr5,240 Spare: kr1,315

5-trinnskontroll før levering

Vi har fokus på kvalitet! Ekspertene våre tester boosteren nøye før forsendelse for å unngå feil.

30 DAGERS returrett

Vi setter pris på våre kunder og bryr oss om deres opplevelser ved å samarbeide med oss! Vi operer med returrett på 30 dager fra den dagen da varen ble kjøpt.

3 ÅRS garanti og service

Dersom du opplever noen utfordringer, skal vi ordne opp det! Du får gratis reparasjon av forsterkeren og dens tilbehør i tillegg til tre års garanti fra den dagen du har kjøp forsterkeren.

Oversikt

Kjøp mobile signalforsterker LCD-500GD for å forbedre GSM-signaler til en fornuftig pris! Denne hjemme-mobiltelefon forsterkeren forbedrer samtaler i området på 500 m².

Nikrans LCD-500GD er en ny modell designet på bakgrunn av de nyeste teknologiene innen signalforsterkning. LCD-forsterkeren har et informativt LCD-display, hvilemodus, automatisk forsterkningsjustering og andre nyttige funksjoner. Denne dobbeltbånd forsterker har et annet særpreg, dvs. to innendørs antenner i et sett som kan kobles til repeateren samtidig.

LCD-500GD brukes til å forsterke svake GSM-signaler ved 900 og 1800 MHz frekvenser om gangen. 900 MHz er en standardfrekvens for GSM-signaloverføring, mens 1800 Mhz brukes av leverandører som ekstra over hele Europa. Det er også noen land og regioner i Europa der 1800 MHz brukes som hoved GSM-frekvens. Så, denne dobbeltbåndrepeateren er den beste løsningen for brukere av mobilleverandører som opererer på forskjellige frekvenser.

Modellen er egnet for mellomstore arealer opp til 500 m² (5400 ft²) , for eksempel kontorer, parkeringsplasser, handlingssentere, private hus og lignende.

Nikrans LCD-500GD er svært effektiv på grunn av sine innovative funksjoner som:

 • LCD-skjerm. Det viser signalnivå på innsiden og utsiden, noe som hjelper under installasjonen. Ved feil meldinger, får du en forklaring av årsaken samt får du valg av løsninger til det konkrete problemet. Installasjonstips er også tilgjengelig.
 • Dvalemodus. Systemet sparer energi ved å gå i dvalemodus i inaktive perioder. Ingen manuell regulering er nødvendig.
 • Signal og få kontroll, også kjent som ALC og AGC. Forsterkeren justerer forsterkningen basert på den innkommende signaleffekten.
 • Hi-tech design og størrelsen. Enhetene tar liten plass, har smart LCD-skjerm, attraktivt hvitt foringsrør og kompakt størrelse. Perfekt for ethvert interiør.

Denne mobilnettets signalforsterker garanterer pålitelig signalmottak i hvert hjørne i området med dekningsmangel. Det vil bidra til å unngå avbrutte eller tapte anrop og stabilisere arbeidet med GPRS- og EDGE-nettverk.

Den interne mobiltelefon forsterkeren har også CE- og RoHS-sertifisering, så den tilfredsstiller internasjonale kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Bestill denne dobbeltbånd forsterkeren og hold deg alltid i kontakt med enhver leverandør!

Forsterkeren med to bånd er ikke helsefarlig. Enheten reduserer derimot stråleutslipp. Det er mulig da en mobil enhet bruker mye mer stråling fra basestasjonen under dekningsmangel, og en forsterker fyller ut denne mangelen.

If you have any questions, please don't hesitate to contact us in chat

Spesifikasjoner

Dekning: 500 m²
Opplinkfrekvens: 890-915MHz & 1710-1785MHz
Inngangsfrekvens: 935-960MHz & 1805-1880MHz
Opplinkvinning: 67 dB
Nedlinkvinning: 75 dB
Utgangseffekt: 17 dBm
Fungerer i temperaturer på °C: -25/+55 °C
IP-Code: IP40
Fuktighet: 5 - 95 %
Størrelse (mm): 181*142*33
Forsterkerens vekt: 1.2 kg
Energiforbruk: 0.01 kW/h
Strømforsyning: Input AC90~264V,output DC5V/2A
Utgivelsesår: 2023
Last ned informasjonsblad Last ned brukerveiledning

Nikrans LCD-500GD er en ny modell designet på bakgrunn av de nyeste teknologiene innen signalforsterkning. LCD-forsterkeren har et informativt LCD-display, hvilemodus, automatisk forsterkningsjustering og andre nyttige funksjoner. Denne dobbeltbånd forsterker har et annet særpreg, dvs. to innendørs antenner i et sett som kan kobles til repeateren samtidig.

Nikrans LCD-500GD leveres i et komplett sett med alt nødvendigutstyr for installasjon av systemet - ikke bare en forsterkerboks, innendørsantenner (monopol og takmontering), en utendørs antenne, men også kabler med anbefalt lengde og bindinger. Det tar ikke mer enn 15-20 minutter å installere enheten. Du trenger heller ikke spesialister for å kunne gjennomføre installasjonen da installasjonen er ganske enkel.

Dobbeltbånd LCD 500 GD hjemmeforsterker for mobiltelefoner er den beste måten å øke talekommunikasjonen for brukere av forskjellige mobiloperatører!

Vårt profesjonelle team er alltid klar til å svare på alle spørsmålene dine.

Kunde anmeldelser

Legg igjen en anmeldelse

Ingen anmeldelser ennå.

Søk etter leverandører

Telenor Telia Chilimobil Lycamobile ice MyCall

Har du problemer med mobildekningen?
Vi fikser det for deg!
Komfortabel og stabil mobildekning er bare noen få klikk unna. Informer oss om problemet og få profesjonell hjelp

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med våre kvalifiserte ledere, og du vil glemme nettverksproblemer en gang for alle!

[email protected],    +18885740580 (Salg),    Salgschat

×
Vi har forberedt en kr120 gave for deg!

Vi har forberedt en kr120 gave for deg!

Skriv inn din e-post og finn ut detaljer om kampanjen!

×

Fyll vennligst inn din emailadresse for å kunne motta direkte nedlastningslink.

Søk etter modellnavn